Borderpakketten, bodembedekkers en haagplanten planten

Je hebt geld en tijd geïnvesteerd in het uitzoeken van een nieuwe haag. Dan is het natuurlijk wel fijn als die prachtige haag die voor ogen hebt ook werkelijkheid wordt. Zeg nou zelf, er is nog nooit iemand vrolijk geworden van een scheve, bruine of kale haag, toch? Om te zorgen dat er straks een mooie, rechte en groene haag staat is het belangrijk de haagplanten op de juiste manier te planten. En dat kun je uitstekend zelf doen, ook als je niet regelmatig in de tuin werkt. Hieronder vind je handige planthandleidingen voor alle haagplanten die we bij Garmundo verkopen. Lees meer over het verschil tussen de manieren van kweken onder haagplanten: met blote wortels, met kluit of in pot?

Ook hebben we handleidingen gemaakt voor het planten van borderpakketten en het leggen van plantenmatten met bodembedekkers. Want ook hiervoor geldt, als je de planten niet met zorg in de grond zet, krijg je niet de groene weeldigere tuin waar je zo op hoopte.

Planthandleidingen

In de verschillende planthandleidingen lees je precies hoe je verschillende soorten hagen en andere tuinplanten het beste kunt planten. Wanneer je de handleiding voor de plant van jouw keuze volgt, krijgen die nieuwe planten gegarandeerd een goede start. En uiteraard kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice als er nog dingen onduidelijk zijn. Veel lees- en plantplezier!

Planthandleiding haag planten: haagplanten met blote wortels

Planthandleiding haag planten: haagplanten met kluit

Planthandleiding haag planten: haagplanten in pot

Planthandleiding haag planten: kant-en-klaar haag

Planthandleiding borderpakket planten

Planthandleiding plantenmatten met bodembedekkers planten