Hoeveel matten met bodembedekkende planten heb je nodig?

Je hebt besloten dat je snel een mooie, groene tuin wilt en daarvoor gebruik gaat maken van plantenmatten met bodembedekkers. Een goede keuze! Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste hoeveelheid matten met bodembedekkende planten bestelt voor jouw tuin. Bestel je er te weinig, dan blijft er een kale plek achter en dat is natuurlijk niet zo fraai. En teveel bestellen is gewoon zonde van het geld.

Het bepalen van de juiste hoeveelheid matten met bodembedekkende planten voor jouw tuin is vrij eenvoudig, want we leveren de matten per vierkante meter. Een vierkante meter bestaat uit 6 plantenmatten van 57 bij 38 cm. Door de kleine maatvoering zijn de matten eenvoudig te leggen en je kunt ze nog kleiner maken met een schop als je dat wilt.

Je meet de lengte en breedte van het vak dat je wilt veranderen in een groene oase en vermenigvuldigt die getallen met elkaar: een lengte van 4 meter en een breedte van 2 meter geeft dan 4 x 2 = 8 m2. Voilà, je bestelt in onze webshop voor 8 m2 plantenmatten met bodembedekkers. Onder logistiek lees je over de route die de matten met bodembedekkende planten afleggen van de kweker tot in jouw tuin.

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op! Meer over hoe je de plantenmatten een goede start geeft lees je in onze planthandleiding: plantenmatten met bodembedekkers planten.