Voorjaarsbloeiers Mixpakketten

Voorjaarsbloeiers Mixpakketten

Vind je het moeilijk om zelf bloembollen te combineren of wil je gewoon een mooie voorjaarsbloembollen border maken? Dan maken we het gemakkelijk voor je! We bieden namelijk ook deze mixpakketten met bloembollen aan, die al geselecteerd zijn op mooie kleur- en blad combinaties.

Lees verder..
per pagina

Voorjaarsbloeiers Mixpakketten

Vind je het moeilijk om zelf bloembollen te combineren of wil je gewoon een mooie voorjaarsbloembollen border maken? Dan maken we het gemakkelijk voor je! We bieden namelijk ook deze mixpakketten met bloembollen aan, die al geselecteerd zijn op mooie kleur- en blad combinaties. Ook de bloeitijden van pakketten waarin meerdere soorten zitten, liggen iets uit elkaar. Op die manier kun je erg lang genieten van je bloembollen pakket!

Bloembollen pakketten als cadeau

Bloembollen zijn als kleine cadeautjes die je na het planten eigenlijk vergeet, totdat ze uitkomen. Dan is de kleurenpracht ook meteen werkelijk betoverend! Wil je graag dat iemand anders van deze betovering kan genieten? Geef dan eens een bloembol pakket cadeau! Voor een beginnende tuinier is het leuk om op deze manier de natuur te ervaren, maar ook een gevorderde tuinliefhebber zal je cadeau op prijs stellen.