Lage kant-en-klare hagen

Lage kant-en-klaar hagen

Is het tijd voor een mooie lage haag in jouw tuin of elders? Als je een nieuwe haag gaat planten en daarvoor kleine en jonge haagplanten gebruikt, duurt het wel even voordat er een volle en groene haag staat. Geen zin om zo lang te wachten op het eindresultaat? Kies dan voor onze kleine vollegronds gekweekte kant-en-klare haagelementen, oftewel een lage kant-en-klare haag!

Lees verder..
per pagina

Lage kant-en-klaar hagen

Is het tijd voor een mooie lage haag in jouw tuin of elders? Misschien staat er nog niets of wil je een oude haag vervangen? Als je een nieuwe haag gaat planten en daarvoor kleine en jonge haagplanten gebruikt, duurt het wel even voordat er een volle en groene haag staat. Geen zin om zo lang te wachten op het eindresultaat? Kies dan voor onze kleine vollegronds gekweekte kant-en-klare haagelementen, oftewel een lage kant-en-klare haag!

Kant-en-klare hagen

Er zijn verschillende soorten haagplanten die geleverd kunnen worden als lage kant-en-klare haag, namelijk de buxus, de Taxus, de Portugese laurier, de haagbeuk, de beukenhaag en de Thuja. Klein betekent in dit geval dat de vollegronds gekweekte haagelementen een beginhoogte hebben van 60 cm. Voor de buxus is dit 30 cm. Deze kant-en-klare hagen zijn uitstekend geschikt voor het maken van lage hagen, bijvoorbeeld in de voortuin, langs een looppad of op de grens van een border. En een haag op een terras of balkon kan ook, dan zet je de planten gewoon in een mooie plantenbak of pot. Of je maakt gebruik van de meegeleverde containers. De afmetingen van de kleine haagelementen zijn als volgt: 60 cm. hoog (buxus 30 cm.), 18 cm. breed en 50 cm. lang. De kant-en-klare haagelementen wegen 12 kg. per stuk. Meer over het planten van kant-en-klare hagen lees je onder: planthandleiding haag planten: kant-en-klaar hagen. Naast lage kant-en-klaar hagen verkopen we ook hoge kant-en-klaar hagen.

Waarom kiezen voor een kant-en-klare haag?

+ Perfect voor het maken van lage hagen in de tuin en zelfs op het balkon

+ Meteen een mooie, volle kant-en-klare haag!

+ Gedurende het hele jaar te planten, behalve bij vorst

+ Goed te combineren met andere haagelementen

+ Kant-en-klare hagen zijn eenvoudig zelf te planten

 

+ Weinig uitval omdat de planten in de volle grond en speciaal als haagplant gekweekt zijn 

Lage kant-en-klare haag, kleine haagelementen| Garmundo