Overige

Overige groenblijvende haagplanten

Garmundo biedt een breed assortiment groenblijvende haagplanten aan die uitermate geschikt zijn voor verschillende type tuininrichtingen. Lees verder..

per pagina

Overige groenblijvende haagplanten

Garmundo biedt een breed assortiment groenblijvende haagplanten aan die uitermate geschikt zijn voor verschillende type tuininrichtingen. Buiten het gangbare assortiment zijn er ook prachtige minder bekende soorten zoals onder andere de dwergmispel. Onder het kopje overige groenblijvende haagplanten staan de minder bekende soorten weergegeven.

Het grote voordeel van groenblijvende haagplanten ten opzichte van bladverliezende haagplanten is dat de bladeren van groenblijvende haagplanten er nooit afvallen. Een groenblijvende haagplant zorgt dus voor veel privacy! Daarbij zijn tuinen met alleen maar bladverliezende haagplanten wel heel erg kaal en saai in de herfst en winter. Kies je voor een groenblijvende haag, dan is dat niet het geval. Of het nu warm of koud is, zomer of winter, bladhoudende haagplanten hebben altijd een mooie volle bos groene bladeren. Groenblijvende haagplanten zorgen dus het hele jaar door voor een prachtige groene omgeving en privacy. Zijn jouw buren vast ook blij mee

Bij Garmundo kun je verschillende groenblijvende haagplanten online kopen. Op deze pagina zijn unieke minder gangbare soorten te vinden. Door op de foto te klikken kan er meer informatie worden gevonden over de haagplanten. Voor elk type haagplant hebben we beschreven wat de voor- en nadelen zijn en hoe je ze bijvoorbeeld moet snoeien en verzorgen. Er zijn ontzettend veel mooie groenblijvende haagplanten om uit te kiezen, dus we snappen heel goed dat je er misschien toch niet helemaal uitkomt. Neem in dat geval gerust contact met ons op!