Grind en Substraat

Grind en Substraat voor groendaken

Wil je graag grind bijbestellen om de dakrand netjes af te werken, of leg je het groene dak zelf aan? Bij Garmundo is het mogelijk om grind en sedumdak substraat los (bij) te bestellen. Heeft u een kant-en-klaar sedum dak systeem of sedumcassettes gekocht? Dan is extra substraat niet nodig. 

Lees verder..
per pagina

Grind en Substraat voor groendaken

Wil je graag grind bijbestellen om de dakrand netjes af te werken, of leg je het groene dak zelf aan? Bij Garmundo is het mogelijk om grind en sedumdak substraat los (bij) te bestellen. Heeft u een kant-en-klaar sedum dak systeem of sedumcassettes gekocht? Dan is extra substraat niet nodig. Grind is wel aan te bevelen om de dakrand op te vullen. Naast een sedumdak is een strook van 15 tot 20 cm. grind nodig, om ervoor te zorgen dat water goed wordt afgevoerd.

Grind leveren we in zakken van 20 Liter. Per zak grind kan ca. 2 strekkende meter dakrand gevuld worden met een grindstrook van 15 cm. breed.

Sedum substraat leveren we in zakken van 20 liter maar ook in bigbags met een inhoud van 1 kubieke meter (1 m3). Per vierkante meter sedum dak heb je 50 liter substraat nodig. Voor 1 vierkante meter sedum dak heb je dus 2,5 zak van 20 liter substraat nodig. Met één bigbag van 1 m3 kan 20 vierkante meter sedum dak gemaakt worden.